Belastingen en toeslagen

Belastingen en toeslagen

BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC.

Via bestwestern.com, de website van Best Western International, Inc.,kunt u zoeken naar en boeken bij meer dan 4.100 Best Western hotels in particulierbezit en beheer over de hele wereld. Wij wijzen u erop dat Best Western International, Inc. geen hotels bezit, beheert of bestuurt, geen hotelkamers ter beschikking stelt,geen partij is bij enige boekingsovereenkomst, en geen toeristenbelasting of soortgelijke belasting int of aan welke belastingdienst dan ook betaalt. Evenmin treedt Best Western International, Inc. op als agent voor enige partij bij een dergelijke transactie. Vragen over in rekening gebrachte en geïndebelastingen en kosten dienen aan het betreffende hotel gericht te worden.

Via onze website en ons telefonisch reserveringssysteem bieden wij u twee soorten boekingen aan. Met de eerste boekingssoort kunt u een kamer reserveren op basis van door het hotel gepubliceerde tarieven. Wijsturen de boekingsgegevens door naar het hotel en u betaalt rechtstreeks aan het hotelbij het uitchecken. In deze betaling zijn niet alleen de kamerprijs, maar ook bepaalde van toepassing zijnde belastingen en kosten inbegrepen.Als u vragen hebt over de aard en hoogte van de belastingen en kosten, vraag het hotel dan om meer informatie alvorens te boeken.

Bij de tweede boekingssoortgaat u akkoord met vooruitbetaling van de kamer. Wij sturen uw boekingsgegevens door naar het hotelen het hotel brengt de reservering van tevoren in rekening. Bij vooruitbetaalde boekingen kan het hotel van toepassing zijnde belastingen en kosten van tevoren of bij het uitchecken in rekening brengen. Als u vragen hebt over belastingen en kosten of wilt weten wanneer deze in rekening gebracht worden, vraag dit dan na bij het hotel alvorens te boeken.

Het bedrag dat vermeld staat in de regel «Belastingenen Kosten» is een schatting van het bedrag dat het hotel naar verwachting in rekening zal brengen voor van toepassing zijnde belastingen, overheids- en sommige andere hotelkosten. Dit bedrag is gebaseerd op informatie die door het hotel verstrekt is. Best Western International, Inc. staat niet in voor de juistheid of volledigheid van het getoonde bedrag. Wij wijzen u erop dat het hotel ook kosten in rekening kan brengen voor andere zaken die niet in de opgegeven prijs zijn inbegrepen ofbelastingen en kostenzoals resortvergoedingen, marketingkosten, parkeerkostenen incidentele kosten (bijvoorbeeld voor de minibar). Indien van toepassing zullen deze bedragen direct door het hotel geïnd worden. Als u vragen hebt over deze kosten, neem dan contact op met het hotel alvorens te boeken.

U heeft een geldige creditcard nodig om te kunnen inchecken. Als u geen creditcard heeft of deze niet wenst te gebruiken, informeer dan bij het hotel naar het incheckbeleid alvorens te boeken.

Menu

 Nederlands ( BE )
Menu