Toeristische Programma's

Toeristische Programma's

Toeristische Programma's

Zoveel klanten, zoveel wensen en smaken. Best Western® biedt een diversiteit aan programma's speciaal voor toeristische reizigers.

REIZEN MET FAMILIE

Best Western is een perfecte keuze wanneer u reist met uw kinderen. Wij bieden veilige en comfortabele accommodaties en in Noord-Amerika en Canada verblijven kinderen van 12 jaar en jonger kosteloos*. 
* Voor een extra bed dat op de kamer geplaatst dient te worden kunnen kosten in rekening worden gebracht.

SENIOREN REIZIGERS

AARP®/CARP® leden en iedereen van 55 jaar of ouder ontvangt minimaal 10% korting op de Flexible Rate bij alle Best Western Hotels & Resorts.

TOURING® / ANWB® SHOW YOUR CARD® & AAA®/CAA®

Leden van Touring, ANWB en AAA/CAA hebben toegang tot speciale Show Your Card/AAA/CAA ledentarieven in alle hotels wereldwijd. Leden ontvangen 10% korting op de Flexible Rate.

AIRLINE MILES

Best Western Rewards® leden kunnen in plaats van punten ook Airline Miles sparen van een van onze wereldwijde airline partners. Leden verdienen 250 miles voor ieder gekwalificeerd verblijf in een Best Western hotel wereldwijd. Het boeken van een vlucht is geen vereiste voor het ontvangen van Airline Miles over een overnachting bij Best Western Hotels & Resorts.
Checkt u de deelnemende vliegtuigmaatschappijen hier

WERELDWIJDE FIT PRIJZEN

Best Western is de enige hotelketen wereldwijd die een internationaal FIT programma biedt waar ruim 2.300 hotels in meer dan 56 landen aan mee doen. Het GFIT programma is op contractbasis beschikbaar en bestaat uit speciale netto tarieven welke via GDS en ons centrale reserveringskantoor beschikbaar zijn.


Menu

 Nederlands ( BE )
Menu