Best Western Hotels
  • Mijn Best Western Rewards
  • MIJN RESERVERING


SPECIALE TARIEVEN

Eropuit trekken is leuk, eropuit gaan met korting is nog leuker! Daarom bieden we een keuze aan speciale tarieven om uw verblijf nog voordeliger te maken.

bg-business-advantage

 

SHOW YOUR CARD (Touring)

Tot 20% korting op de "Best available Rate" (laagste prijs zonder restricties en beperkingen) in meer dan 3.700 Best Western hotels in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Asia en in Zuid Amerika.

BOEK NU

WIE KOMT IN AANMERKING?

Alle leden van Belgische automobielclub Touring mogen gebruik maken van de volgende voordelige tarieven:

  • De “Show your Card Promotion” in alle Best Western hotels in Europa en Azië.
  • De "AAA rate" in alle Best Western hotels in de Verenigde Staten, Canada en Zuid Amerika (Argentinië, Chili, Colombia, Urugay, Suriname, Venezuela & Brazilie).

Beide tarieven bieden een voordeel van 10 tot 20% op de Best Available Rate en zijn op basis van beschikbaarheid.

 HOE WERKT HET?

Reserveringen dienen vooraf gemaakt te worden via deze website of per telefoon via de Best Western reserveringscentrale.

  • Via de website, gebruikt u of de “Klik Hier” of 'Zoek een hotel' functie op deze pagina. U selecteert uw bestemming en aankomst- en vertrekdatum. Let op de Amerikaanse schrijfwijze (MM/DD/JJJJ).
  • Om telefonisch te reserveren neemt u gratis contact op met de Best Western reserveringscentrale.
  • 0800 16 776 gratis vanuit België
  • 00 800 22 73 28 85 vanuit de meeste Europese landen

U zult gevraagd worden om uw club lidmaatschapskaart te tonen bij het ​​inchecken.

 

VROEGBOEKTARIEF : Reserveer de Best Western Early Web Special, betaal vooraf met kredietkaart en bespaar!

De Early Web Special beloont vroegboekers. Boek meer dan 21 dagen op voorhand en bespaar 15 tot 30% op het Flexibel Tarief.

WIE KOMT IN AANMERKING

Vroegboekers die vooruitbetalen met een kredietkaart.

VOORDELEN

De Early Web Special beloont vroegboekers. Boek minimaal 21 dagen op voorhand en bespaar 15 tot 30% op het Best Beschikbare Tarief. U boekt online en betaalt vooruit met uw kredietkaart.

HOE WERKT HET

Online reserveren? Kies een bestemming en aankomstdatum ten minste 21 dagen later dan vandaag. Kies vervolgens het tarief  "Early Web Special" en boek direct online.

Bij het bevestigen van de reservering geeft u toelating dat het volledige bedrag direct van uw kredietkaart wordt afgeschreven. Reserveringen aan het Early Web Special tarief kunnen niet meer gewijzigd worden. In geval van annulering zal toch het gehele bedrag van de kredietkaart worden afgeschreven.

 

GRATIS OVERNACHTING: Een overnachting tegen inwisseling van Best Western Rewards punten.           

 Wissel uw Best Western Rewards punten in voor een gratis overnachting voor 2 personen.

WIE KOMT IN AANMERKING

Leden van ons getrouwheidsprogramma Best Western Rewards. Nog geen lid? Aanmelden is gratis en kan direct online.

VOORDELEN

Overnacht met z´n tweetjes in ruil voor Best Western Rewards punten in één van de Best Western hotels wereldwijd. Het ontbijt is niet inbegrepen, mits expliciet vermeld. Indien het ontbijt is inbegrepen staat dit vermeld in de omschrijving van het gekozen kamertype.

HOE WERKT HET

Online reserveren? Log in met uw Rewards lidmaatschapsnummer en kies een hotel. Kies vervolgens het tarief 'Best Western Rewards Points' en boek direct online. Of bel met onze reserveringscentrale via het gratis telefoonnummer 0800 16 776.