OVER ONS

COLLAPSE
  • 0 Nachten

 Bijwerken

OVER ONS

Locale gastvrijheid en service in combinatie met een internationale kwaliteitsgarantie.

BEST WESTERN HOTELS IN BELGIË EN NEDERLAND

Best Western Hotels & Resorts, België en Nederland is een stichting van Belgische en Nederlandse hoteliers. Al deze hoteliers hebben zich verenigd in Best Western Hotels & Resorts. Dit maakt dat wij de meest bijzondere collectie van hotels zijn waarbij gastvrijheid en een eigen karakter hoog in het vaandel staan. Al meer dan 65 jaar hebben wij onze krachten en kwaliteiten gebundeld en werken we dag in dag uit met al onze medewerkers aan een geweldig verblijf voor onze gasten. Zo krijgen onze gasten het beste van twee werelden; locale gastvrijheid en service en de internationale kwaliteitsgarantie van Best Western.

HOTELS MET PERSOONLIJKHEID

Ieder Best Western hotel heeft zijn eigen persoonlijkheid. Sommigen liggen op de meest rustieke plekjes die ons land rijk is en anderen liggen midden in het kloppende hart van een bruisende stad. Alle hotels zijn in eigendom van zelfstandige hoteliers, die soms al generaties lang hun gasten met groot enthousiasme in de watten leggen. Het enige wat overal het zelfde is onze gastvrijheid, een begrip ingebakken in ons DNA. Couleur locale is wat onze hotels onderscheidt. Met respect voor mens en milieu werken onze medewerkers dagelijks aan een herinneringswaardige belevenis voor onze gasten.

GESCHIEDENIS 

Ruim 65 jaar geleden is onze groep hotels ontstaan. Hotels van uitstekende kwaliteit begonnen collega-hotels aan te bevelen bij hun gasten. Van dit kleine netwerk zijn wij uitgegroeid tot 's werelds grootste hotelcollectie van individuele hotels. Vandaag de dag is ons bestaansrecht nog hetzelfde: een groep van karaktervolle hotels met een geweldige service. Best Western Hotels & Resorts, België en Nederland is onderdeel van Best Western International, gevestigd in Phoenix in de Verenigde Staten. Tegenwoordig is Best Western met meer dan 4.000 hotels actief in meer dan 100 landen wereldwijd.


ONZE WAARDEN

  • Kwaliteit

Niets is belangrijker voor ons en onze gasten dan de kwaliteit van onze hotels en onze service. Daarom hanteren wij bij Best Western strikte kwaliteitscontroles.

  • Zelfstandigheid

Wij geloven niet in gestandaardiseerde procedures en dertien in een dozijn hotels. We geloven in individualiteit, creativiteit en dat verschil er mag zijn! Deze ingrediënten garanderen een onvergetelijk en uniek verblijf.

  • Eerlijke prijs

Alles heeft een prijs. Bij Best Western willen wij hier graag helder over zijn. Wij houden er niet van om gasten te lokken met fictieve promoties die niet boekbaar zijn en doen ons uiterste best te allen tijde transparant te communiceren.

  • Maatschappelijk verantwoord

Wij dragen graag bij aan een betere leefomgeving. Best Western heeft al talloze initiatieven ontplooid om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen en ons energieverbruik te verminderen. Wij stimuleren onze hotels zich aan te sluiten bij Green Key: een internationaal duurzaamheidskeurmerk voor voor accomodaties.

Menu [NL-BE]

 Nederlands ( BE )
Menu