Ontdek El Salvador

Bekend om zijn prachtige stranden en berglandschappen, heeft El Salvador zijn bezoekers tal van avonturen te bieden. Neem de beroemde Ruta de las Flores tour langs kronkelende wegen naast adembenemende stukken koffieboerderij, regenwoud en watervallen. Of bezoek de hoofdstad San Salvador met zijn dramatische achtergrond van vulkanen die dit toeristische paradijs omringen. Of uw reis naar de stad nu voor zaken is, of gewoon voor een bezoek aan een van de vele musea, u kunt het Iglesia el Rosario of het Parque Nacional el Boqueron niet missen.

Ten noordoosten van de hoofdstad kunt u zich onderdompelen in de koloniale charme van het culturele centrum van Suchitoto. Waar u door de geplaveide straten kunt slenteren en de goed bewaarde koloniale architectuur uit een vervlogen tijdperk te bewonderen.

El Salvador is een schatkamer van oude archeologie en mensen komen van over de hele wereld om de Maya-ruïnes en piramides van Tazumal te bezoeken. Er zijn tal van eco-avonturen om uw nieuwsgierigheid te prikkelen in het culturele verleden en de geografie, of u nu de bergen, de mangrovebossen, de weelderige jungle of de stadsjungle bezoekt, El Salvador is een onvergetelijke bestemming die u niet zult willen verlaten.

Best Western Plus® Hotel Terraza

  • In de buurt van restaurants, bars en winkels
  • Restaurant ter plaatse
  • Cocktail lounge
  • Buitenzwembad
  • Dicht bij busstations
Verken bestemmingen in de buurt
  • 1 Nacht

 Bijwerken

Menu

 Nederlands ( BE )
Menu