Kazakhstan

Ontdek Kazachstan

Kazachstan is de grootste van de Centraal-Aziatische staten. Het is een unieke regio in de wereld vanwege zijn geschiedenis, geografische ligging en omvang.

Het is het 9e grootste land ter wereld en ligt in het centrum van Eurazië. Daarnaast heeft de geschiedenis van de Kazachse bevolking in Zuid-Kazachstaanse oude steden geleid tot een unieke en authentieke cultuur van Kazachstan. Velen zijn gefascineerd door de leegte en het mysterie van deze goliath staat.

De relatief nieuwe hoofdstad Astana, die in 1998 werd opgericht, is zeer snel getransformeerd. Het heeft zijn eigen charmes en pleziertjes en is een bestemming om in de nabije toekomst naar uit te kijken.

Almaty daarentegen, de voormalige hoofdstad van Kazachstan, is nog steeds de grootste stad van het land en tevens het financiële en culturele centrum van Centraal-Azië en de meest populaire bestemming voor buitenlandse bezoekers. Op een heldere dag opent zich een overweldigend uitzicht op de besneeuwde bergen aan de grens van de stad. Er is ook een kleine bergrug die grenst aan de stad in het oosten. De stad loopt over het algemeen van het zuiden naar het noorden af, waardoor het navigeren door de straten gemakkelijk is.

Aanbevolen bestemmingen in

Ust Kamenogorsk


Verken bestemmingen in de buurt
  • 1 Nacht

 Bijwerken

Menu

 Nederlands ( BE )
Menu