Promotie : Stay More, Get More!

Ontvang tot wel €60 aan Best Western-cadeaukaarten!

€10 na het 1e verblijf, €20 na het 2e verblijf, €30 na het 3e verblijf.

Nieuwe en bestaande Best Western Rewards-leden die zich registreren voor deze promotie ontvangen een €10 Best Western-cadeaukaart om te gebruiken voor een toekomstig verblijf. Leden die een tweede keer blijven, verdienen een extra €20 cadeaukaart en leden die een derde verblijf voltooien, verdienen een extra cadeaukaart van €30 voor een totaal van €60 aan Best Western-cadeaukaarten.

Om deze promotionele cadeaukaarten te ontvangen, moeten gasten hun verblijf(en) voltooien tussen 2 december 2019 en 2 februari 2020 in een Best Western-hotelmerk. De Best Western-cadeaukaart(en) die zij van deze promotie ontvangen, kunnen worden gebruikt voor toekomstige verblijven in elk Best Western-hotelmerk wereldwijd.

U kunt eenvoudig meedoen door hieronder uw e-mailadres of Rewards nummer van uw bestaande Rewards account in te vullen. Nog geen Rewards account? Dan kunt u zich GRATIS aanmelden.

Bekijk de volledige Algemene Voorwaarden hieronder!

 

Thank you for registering!

Start saving by booking online now!

Bent u al lid?

Error - Member Not Found

Nog geen lid?

Word GRATIS van Best Western Rewards en u wordt automatisch geregistreerd voor deze exclusieve aanbieding. 

Word nu lid

ALGEMENE VOORWAARDEN

Voorwaarden

Best Western Rewards® Wereldwijde Dubbele Punten Promotie 2019 (“Promotie”)

Leden**** van het Best Western Rewards®-programma (“BWR®”) (“Lid”/”Leden”) die: (a) zich voor de Promotie aanmelden (hetzij op www.bestwestern.nl/dubbelepuntenwww.bestwestern.be/dubbelepunten of www.bestwestern.com/doublepoints of als anderszins toegestaan (bijvoorbeeld bij de receptie van ieder hotel van Best Western® Hotels & Resorts)); en (b) een gekwalificeerd verblijf* voltooien tussen 16 september 2019 en 17 november 2019 (“Promotieperiode”) bij een Best Western® hotel wereldwijd*** (met uitzondering van hotels in de Verenigde Staten, Canada en de Caraïbische Eilanden) ontvangen dubbele BWR-punten voor elk voltooid, gekwalificeerd verblijf.

Er is geen limiet aan het aantal punten wat Leden kunnen verdienen tijdens de Promotieperiode. Aanmelding voor de Promotie EN aanmelding voor / lidmaatschap van BWR voorafgaand aan het eerste gekwalificeerde verblijf is een vereisteGekwalificeerde verblijven die zijn voltooid voor aanmelding voor de Promotie EN voor aanmelding voor of het lidmaatschap van BWR voldoen niet aan de voorwaarden van de Promotie. Aanmelden voor BWR is mogelijk via bestwesternrewards.nl of bestwesternrewards.be

Deze Promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, promoties of kortingen. Verlenging, omwisseling of vervanging is niet mogelijk. De Promotie is niet overdraagbaar. De Promotie kan zonder bericht beëindigd of gewijzigd worden. Alle BWR programmavoorwaarden zijn van toepassing. Ga naar bestwesternrewards.nl of bestwesternrewards.be voor alle programmavoorwaarden. Het kan tot maximaal 14 dagen (na het in aanmerking komende verblijf) duren dat de dubbele punten op het BWR account zijn bijgeschreven.

BWR  Leden die vragen hebben, kunnen contact opnemen met de BWR ledenservice in Milaan via 0800 022 14 55 (vanuit Nederland) en 0800 16 776 (vanuit België) of via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..   

**** Alle BWR Leden wereldwijd komen in aanmerking voor de dubbele punten voor gekwalificeerde verblijven die zijn voltooid in een Best Western® hotel wereldwijd, met uitzondering van verblijven bij hotels in de Verenigde Staten, Canada en het Caraïbische Eilanden.

*Onder een “gekwalificeerd verblijf” voor deze Promotie wordt verstaan: ieder verblijf van een of meer opeenvolgende nachten bij hetzelfde Best Western® hotel (*** Exclusief locaties in de Verenigde Staten, Canada en de Caraïbische Eilanden), een tarief die in aanmerking komt om BWR punten of airline miles te verdienen, met uitzondering van een verblijf geboekt via een online reisbureau, een verblijf geboekt via een reisorganisatie of een verblijf geboekt met een speciale korting (zie de regels van het BWR-programma voor meer informatie over criteria voor een gekwalificeerd verblijf). Diverse malen in- en uitchecken op dezelfde locatie met minder dan 24 uur tussen het uitchecken en het inchecken telt als één gekwalificeerd verblijf. Voor Gekwalificeerde verblijven die gedurende de Promotieperiode plaatsvinden dient u voor 17 november 2019 in te checken om mee te tellen voor de Promotie. Gekwalificeerde verblijven die plaatsvinden tijdens de Promotieperiode maar waarbij wordt uitgecheckt op een datum die het einde van de Promotieperiode overlapt, tellen mee voor de Promotie.

Elk hotel onder het merk Best Western® is in zelfstandig bezit en beheer. Best Western en de merken van Best Western zijn dienstmerken of geregistreerde dienstmerken van Best Western International, Inc. © 2019 Best Western International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Menu [NL-BE]

 Nederlands ( BE )
Menu