Sneller sparen

Ontvang dubbele BW Rewards® punten in alle hotels in Nederland en België!*

Verblijf in een van de Best Western Hotels & Resorts hotelmerken tussen 16 maart en 31 mei 2020 in Nederland of België, en ontvang Dubbele Best Western Rewards punten over uw eerste drie gekwalificeerde verblijven. Rewards leden moeten zich registreren voor hun eerste gekwalificeerde verblijf.

U kunt eenvoudig meedoen door hieronder uw e-mailadres of Rewards nummer van uw bestaande Rewards account in te vullen.

Nog geen Rewards account? Dan kunt u zich GRATIS aanmelden.

Bekijk de algemene voorwaarden hieronder.

Thank you for registering!

Start saving by booking online now!

Bent u al lid?

Error - Member Not Found

Nog geen lid?

Word GRATIS van Best Western Rewards en u wordt automatisch geregistreerd voor deze exclusieve aanbieding. 

Word nu lid

ALGEMENE VOORWAARDEN

Best Western Rewards® Dubbele Punten Promotie België & Nederland ("Promotie") 

Voorwaarden en bepalingen 

Best Western Rewards leden ("BWR®") ("Lid(en)") die: (a) zich inschrijven voor de Promotie (ofwel op bestwestern.nl/dubbelepunten, bestwestern.be/dubbelepunten of zoals anderszins is toegestaan (bijvoorbeeld aan de balie van een Best Western® hotelmerk in België en Nederland; (b) een in aanmerking komend verblijf* voltooien tussen 16 maart en 31 mei 2020 ("Promotieperiode") in een Best Western hotelmerk in België of Nederland; zullen dubbele BWR-bonuspunten ("Award") verdienen voor de eerste drie voltooide in aanmerking komende verblijven tijdens de Promotieperiode.  

Er is een limiet van drie (3) Awards die elk Lid kan verdienen tijdens de Promotieperiode.  Promotie inschrijving en BWR inschrijving / lidmaatschap vereist voor het eerste in aanmerking komende verblijf. In aanmerking komende verblijven die zijn voltooid voorafgaand aan de Promotie-inschrijving en BWR-inschrijving/lidmaatschap tellen niet mee voor het voldoen aan de Promotie-eisen. De inschrijving voor het BWR kan bijvoorbeeld worden voltooid door een bezoek aan bestwesternrewards.com, bestwestern.nl/rewards of bestwestern.be/rewards.   

Promotie is niet geldig met enige andere aanbieding, promotie of korting.  Er zijn geen uitbreidingen of vervangingen beschikbaar.  Promotie is niet overdraagbaar. Promotie is onderhevig aan annulering of wijziging zonder kennisgeving. Alle BWR programmaregels zijn van toepassing. Bezoek bestwesternrewards.com, bestwestern.nl of bestwestern.be voor de volledige programmavoorwaarden. Houd rekening met 14 dagen verwerkingstijd na het in aanmerking komende verblijf. 

Leden die overal ter wereld wonen komen in aanmerking bij verblijven in een Best Western-hotel in België en Nederland.    

*Een "in aanmerking komend verblijf" in het kader van deze Promotie wordt gedefinieerd als elk verblijf van één of meer opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel van het Best Western-merk in België en Nederland, tegen een tarief dat in aanmerking komt voor het verdienen van punten of beloningen voor een luchtvaartmaatschappij/partner, met uitzondering van een verblijf geboekt via een online reisbureau, een verblijf geboekt via een touroperator, of een verblijf geboekt tegen een speciaal gereduceerd tarief (zie de BWR-programmaregels voor meer informatie over de criteria om in aanmerking te komen op www.bestwesternrewards.com).  Slechts één (1) check-in/check-out toegestaan per in aanmerking komend verblijf. Gekwalificeerde verblijven die plaatsvinden tijdens de Promotieperiode, maar die een check-in datum hebben die de laatste dag van de Promotieperiode overlapt, worden meegeteld voor de Promotie. 

Elk Best Western®-hotelmerk is in onafhankelijk eigendom en wordt zelfstandig beheerd. Best Western en de Best Western hotelmerken zijn dienstmerken of geregistreerde dienstmerken van Best Western International, Inc. ©2020 Best Western International, Inc. Alle rechten voorbehouden. 

 

Menu [NL-BE]

 Nederlands ( BE )
Menu