• Home
 • Bonus punten Amsterdam

1.000 BWR® BONUSPUNTEN IN AMSTERDAM

1.000 BWR® BONUSPUNTEN IN AMSTERDAM

Ontvang 1.000 BWR® bonuspunten voor uw verblijf in
Postillion Hotel Amsterdam - BW Signature Collection by Best Western®

Best Western Hotels & Resorts® introduceert met trots onze nieuwste toevoeging, Postillion Hotel Amsterdam, BW Signature Collection by Best Western® in Nederland.

Dit fantastische nieuwe hotel in Amsterdam biedt 252 designkamers die allemaal volledig spraakgestuurd zijn en zijn uitgerust met een iPad® met Netflix®-aansluiting en een flatscreen-tv.

Het 18 verdiepingen tellende gebouw biedt hotelkamers met een fantastisch uitzicht op Amsterdam.

Het hotel biedt een fitnessruimte, een eigen restaurant voor ontbijt, lunch en diner, een bar, een parkeergarage en uitgebreide conferentiefaciliteiten.

Om deze mooie toevoeging te vieren, belonen we elk Best Western Rewards®-lid met 1.000 bonuspunten bij een volgende boeking in dit hotel op het BWR - Non-Refundable tarief.

 1. Om hiervan gebruik te maken dient u zicht te registreren voor deze promotie.
  Log in op uw Rewards account, klik op 'Mijn account' en selecteer 'Speciale aanbiedingen' en registreer u voor de promotie.
  Of registreer u door in het veld hieronder uw e-mailadres of Rewards-nummer in te vullen en door op 'Registreer nu' te klikken.
 2. Log in op uw Rewards-account, kies als u boekt het hotel Postillion Hotel Amsterdam, BW Signature Collection en boek het tarief 'BW Rewards - Non-Refundable'.
 3. U ontvangt binnen 2-3 weken na uw verblijf de 1.000 Bonuspunten (extra op uw reguliere punten).
 4. Bekijk hieronder de volledige Algemene Voorwaarden.

Deze promotie loopt tot 31 maart 2019, Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

 


 

 


 

VOORWAARDEN

 1. Best Western Rewards® ("BWR®") promotie Postillion Hotel Amsterdam - BW Signature Collection® by Best Western

  Ontvang 1.000 BWR-bonuspunten voor uw verblijf in Amsterdam!

  Best Western® Hotels & Resorts is trots om u kennis te laten maken met onze nieuwste toevoeging, Postillion Hotel Amsterdam, welke het eerste BW Signature Collection® by Best Western hotel is in Nederland.
  Dit fantastische nieuwe hotel in Amsterdam biedt 252 kamers die allemaal volledig spraakgestuurd zijn en uitgerust zijn met een iPad® die een Netflix®-verbinding heeft en een flat-screen tv.
  Het 18 verdiepingen tellende gebouw biedt fantastische hotelkamers met uitzicht op Amsterdam.
  Het hotel biedt ook een fitnessruimte en een eigen restaurant voor ontbijt, lunch en diner, een bar, parkeergarage en uitgebreid conferentie faciliteiten.

   Om deze toevoeging aan het merk te vieren, belonen we elk BWR-lid met 1.000 bonus BWR-punten voor hun volgende boeking op de BWR Non-Refundable tarief tot 31 maart 2019. Voorwaarden zijn van toepassing.

  Voorwaarden:

  "Ontvang 1.000 Bonus Best Western Rewards® ("BWR® ") punten ("bonuspunten ") voor uw verblijf in Amsterdam" ("Promotie")

  BWR-leden*** ("Lid (leden)") die: (a) zich voor het maken van de reservering registreren voor de Promotie (online op hun account of via het callcenter van Best Western®); (b) een Non-Refundable BWR-tarief boeken via een gekwalificeerd Best Western-boekingskanaal*, voor een in  aanmerking komend verblijf** dat tussen 10 december 2018 en 31 maart 2019 (de "Promotie periode ") in het Postillion Hotel Amsterdam, BW Signature Collection® door Best Western zal plaatsvinden; (c) die hun BWR-accountnummer opgeven bij het boeken; en (d) het in aanmerking komende verblijf tijdens de Promotieperiode voltooien, zullen 1.000 bonuspunten verdienen per in aanmerking komend verblijf.

  Er is een limiet van één (1) toekenning die elk Lid kan verdienen tijdens de Promotieperiode. Een BWR-inschrijving/lidmaatschap en registratie voor de Promotie is vereist voorafgaand aan het eerste in aanmerking komende verblijf.
  In aanmerking komende nachten voltooid voorafgaand aan de promotie tellen niet mee om te voldoen aan de vereisten voor promotie.
  Inschrijven voor het Best Western® programma kan via bestwestern.nl.

  Het in aanmerking komende tariefplan voor deze Promotie is het BWR Non-Refundable tariefplan.
  Er is geen verlenging, het ontvangen van substituten of vervangingen mogelijk.
  De Promotie is mogelijk niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen, promoties of kortingen.
  De Promotie kan zonder kennisgeving worden geannuleerd of gewijzigd.
  Houd rekening met 2-3 weken nadat het in aanmerking komende verblijf(en) is voltooid voor het ontvangen van bonuspunten.
  Elke bonuspuntentoekenning komt bovenop de standaard verdienende structuur voor BWR-punten.
  Alle BWR-programmaregels zijn van toepassing. Bezoek www.bestwestern.nl voor de complete programmavoorwaarden.

  * Een "gekwalificeerd Best Western-boekingskanaal" voor het doel van deze actie is gedefinieerd als elk Best Western-boekingskanaal met uitzondering van (a) online reisbureaus ("OTA's"), zoals priceline.com, expedia.com, travelocity.com, booking.com, kayak.com, (b) verblijven geboekt via reisbureau’s, en (c) speciale kortingspercentages, zoals personeelstarieven, FIT-/groothandel-/netto tarieven, bus tarieven, crew tarieven, BWR gratis nacht prijzen (FX-tarieven) of kortingsprijzen voor een verblijf langer dan dertig (30) nachten.

  ** Een "in aanmerking komend verblijf" voor het doel van deze Promotie wordt gedefinieerd als elk verblijf (d.w.z. één (1) of meer opeenvolgende nachten in hetzelfde merk van Best Western hotel) met uitzondering van een verblijf geboekt via een online reisbureau, een verblijf geboekt via een touroperator en een verblijf geboekt bij een special kortingspercentage (zie BWR-programmaregels voor meer informatie over beschikbaarheids criteria).
  Slechts één (1) check-in / check-out toegestaan ​​per in aanmerking komend verblijf.
  In aanmerking komende verblijven die plaatsvinden tijdens de Promotieperiode maar die een check-in hebben of een uitcheckdatum die het begin of het einde van de actie overlapt, wordt meegeteld voor de Promotie.

  *** Alle BWR-leden komen in aanmerking voor deze promotie, ongeacht hun land.

  iPad® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.

  Netflix® is een geregistreerd handelsmerk van Netflix.com, Inc.

  Alle producten, logo's en merknamen zijn handelsmerken of geregistreerd handelsmerk van hun respectievelijke bedrijven.

  Elk hotel onder het merk Best Western® is in zelfstandig bezit en beheer.

  Best Western en de merken van Best Western zijn dienstmerken of geregistreerde dienstmerken van Best Western International, Inc. © 2017-©2018 Best Western International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Menu [NL-BE]

 Nederlands ( BE )
Menu