Bloeiende beloningen: Duik de lente in met dubbele punten voor elk verblijf!

 

Mis de kans niet om deze lente te bloeien met Best Western! Of u nu de bruisende steden van Europa, de wilde dieren van Afrika of de exotische bestemmingen in het Midden-Oosten wilt verkennen, duik de lente in en verdien dubbele punten op elk verblijf in een Best Western Hotels and Resorts® hotel.

Registreer voordat u verblijft en geniet van de mooiste aspecten van het kleurrijke seizoen, maak uw uitje onvergetelijk met Best Western Rewards®. Verblijf tussen 5 februari en 5 mei 2024 in een Best Western® Hotels & Resorts hotel in Ierland, Afrika, Spanje, Israël, Kazachstan, Georgië, Oekraïne, Polen, Finland, Portugal, Nederland, België of Litouwen en speel onbeperkt dubbele bonuspunten vrij.

  • Let op: BWR-leden moeten inloggen op hun account en registreren naar welk land ze reizen om de promotie op hun gekozen verblijf te krijgen.
  • Het duurt 7-10 werkdagen na het in aanmerking komende verblijf voordat de promotiepunten op uw Best Western Rewards-account zijn bijgeschreven. Met bonuspunten verdient u sneller gratis nachten.

 

Thank you for registering!

Start saving by booking online now!

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

Bent u al lid?

log-in

Registreer u om gebruik te maken van deze aanbieding
Error - Member Not Found
Member is not eligible for promo.
Registreer nu
or

Nog geen lid?

Word nu lid

Word GRATIS van Best Western Rewards en u wordt automatisch geregistreerd voor deze exclusieve aanbieding. 

Word nu lid

Confirmation registered promotion name

Confirmation registered promotion message

Confirmation registered message
Confirmation registered button

promotion name

promotion message

registered message
ROGISTER NOW
There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

 

Algemene Voorwaarden

2024 INTL Reward Rush 1 Promotion 

Onbeperkt dubbele punten

Algemene voorwaarden

Best Western Rewards® ("BWR®") leden ("Rewards Member(s)") die (a) zich registreren voor de promotie op bestwestern.com, of zoals anderszins is toegestaan (bijv. bij de receptie van een Best Western® hotel) en (b) een in aanmerking komend verblijf* voltooien tussen 5 februari 2024 en 5 mei 2024 ("Promotieperiode") in een Best Western® hotel in Ierland, Afrika, Georgië, Oekraïne, Kazachstan, Portugal, Spanje, Nederland, België, Polen en Finland verdienen dubbele BWR bonuspunten voor het voltooien van elk in aanmerking komend verblijf.

Er is geen limiet aan het aantal dubbele BWR-punten dat elk Rewards lid kan verdienen tijdens de promotieperiode. Promotieregistratie en BWR-inschrijving/lidmaatschap is vereist voorafgaand aan het eerste in aanmerking komende verblijf. In aanmerking komende verblijven die voltooid zijn vóór de promotieregistratie en BWR-inschrijving/lidmaatschap tellen niet mee om aan de promotievereisten te voldoen. BWR inschrijving kan worden voltooid door bestwesternrewards.com te bezoeken. Rewards leden verdienvoorkeuren moeten ingesteld zijn op punten om de onbeperkte dubbele punten te verdienen voor de in aanmerking komende verblijven die voltooid zijn tijdens de promotieperiode.

Promotie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, promoties of kortingen. Er zijn geen verlengingen of vervangingen mogelijk. Promotie is niet overdraagbaar. Promotie kan worden geannuleerd of gewijzigd zonder kennisgeving. Alle BWR-programmaregels zijn van toepassing. Bezoek bestwesternrewards.com voor de volledige voorwaarden van het programma. Houd rekening met ongeveer 7 - 10 werkdagen na het in aanmerking komende verblijf voordat de promotiepunten geboekt worden.

*Een "in aanmerking komend verblijf" voor het doel van deze promotie wordt gedefinieerd als elk verblijf van een of meer opeenvolgende nachten in hetzelfde Best Western hotel tegen een tarief dat in aanmerking komt voor het sparen van punten, met uitzondering van een verblijf geboekt via een online travel agency, een verblijf geboekt via een touroperator, en een verblijf geboekt tegen een speciaal gereduceerd tarief (zie de BWR-programmaregels voor meer informatie over de criteria om in aanmerking te komen op bestwesternrewards.com). Meerdere check-in/check-outs in dezelfde accommodatie met minder dan 24 uur tussen check-out en check-in telt alleen als één in aanmerking komend verblijf. In aanmerking komende verblijven die plaatsvinden tijdens de promotieperiode moeten voltooid zijn op of voor 5 mei 2024 om mee te tellen voor de promotie.

Elk hotel met de merknaam Best Western® is eigendom van en wordt onafhankelijk beheerd. Best Western en de merken van Best Western zijn dienstmerken of gedeponeerde merken van Best Western International, Inc. ©2024 Best Western International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Menu

 Nederlands ( BE )
Menu