Rewards Zomer Promo

Reis deze zomer slimmer

Verblijf 2 nachten en ontvang een $50 Best Western® Gift Card

Maximaal 2 Gift Cards 

 

 

De zomer is gearriveerd, geniet van de zon, ontspan aan het water en... geniet van de magische zomeravonden. Het is tijd om onvergetelijke herinneringen te maken met uw geliefden!
Omarm de zomer, we bieden de kans om een Best Western® Gift Card van
$ 50 te verdienen, limiet van 2 Gift Cards bij een verblijf van 2 nachten in een Best Western Hotels and Resorts® hotel.


Reis slimmer deze zomer en geniet van het uitje dat u verdient met onze zomeractie. Geniet van onze Best Western® Gift Card te gebruiken op droombestemmingen over de hele wereld.

Registreer nu, voor uw verblijf in één van de deelnemende Best Western' hotels om een Best Western Gift Card van $ 50 te verdienen na voltooiing van de in aanmerking komende nachten tussen 22 mei 2023,
en 4 september 2023. Verblijf 2 nachten en ontvang een Best Western® Gift Card van $ 50. Limiet van 2 Gift Cards.

 

 

 

Thank you for registering!

Start saving by booking online now!

There is an error registering for this offer. Please try again later.

There is an error registering for this offer. Please try again later.

Bent u al lid?

log-in

Registreer u om gebruik te maken van deze aanbieding
Error - Member Not Found
Member is not eligible for promo.
Registreer nu
of

Nog geen lid?

Word nu lid

Word GRATIS van Best Western Rewards en u wordt automatisch geregistreerd voor deze exclusieve aanbieding. 

Word nu lid

Confirmation registered promotion name

Confirmation registered promotion message

Confirmation registered message
Confirmation registered button

promotion name

Register Today

Register today and be on your way to earning 8,000 Bonus Points when you stay 2 nights at any Best Western Hotel.

Stay 4 nights and earn 16,000 points.
Register now
There is an error registering for this offer. Please try again later.

 

 

Algemene Voorwaarden

2023 Zomer Promotie

Best Western Rewards® ("BWR") leden ("Rewards Member(s)") die (a) zich registreren voor deze promotie op bestwestern.com/rewardsrush2 of zoals anderszins is toegestaan (bijv, bij de receptie van een Best Western® hotel), (b) tussen 22 mei 2023 en 4 september 2023 ("Promotieperiode") ten minste twee (2) in aanmerking komende overnachtingen* voltooien in een Best Western® hotel in Ierland, Afrika, Spanje, Israël, Kazachstan, Georgië, Oekraïne, Polen, Finland, Portugal, Nederland, België of Litouwen, en (c) een geldig e-mailadres hebben dat vermeld staat in het accountprofiel van het Rewards-lid op het moment van registratie voor de promotie, verdient één (1) promotionele Best Western® Gift Card van $ 50 USD/CAD** ("Gift Card(s)"). Er is een limiet van twee (2) $ 50 USD/CAD Cadeaubonnen of een totaal van $ 100 USD/CAD aan Gift Cards per Rewards Lid tijdens de promotie. Gift Card(s) vervallen op 30 november 2023.

Promotie registratie en BWR inschrijving/lidmaatschap is vereist voorafgaand aan de eerste in aanmerking komende nacht verblijf. In aanmerking komende overnachtingen die vóór de promotie-registratie en BWR-inschrijving/lidmaatschap zijn voltooid, zullen niet mee tellen omaan de promotie-eisen te voldoen. BWR-inschrijving kan worden voltooid door een bezoek te brengen aan bestwesternrewards.com.

Houd rekening met ongeveer 1-2 weken vanaf de voltooiing van het in aanmerking komende nachtverblijf om de Gift Card(s) te ontvangen. De Gift Cards worden elektronisch verzonden naar het e-mailadres van het Rewards Lid (ongeacht of het Rewards Lid zich heeft afgemeld voor communicatie met Best Western). De Gift Card(s) zullen niet per post of op een andere manier worden verzonden dan naar het e-mailadres van het Rewards Lid zoals geregistreerd in zijn accountprofiel. De Cadeaubon(nen) vervallen op 30 november 2023. De vervaldatum wordt vermeld op de Gift Card. Geen verlenging, vervanging mogelijk. De Gift Card(s) kan niet worden gebruikt om de in aanmerking komende overnachting te betalen. De Gift Card(s) kunnen gebruikt worden voor een volgend verblijf nadat de Gift Card(s) is ontvangen. Bezoek travelcard.bestwestern.com voor de volledige voorwaarden van de Gift Card.

Promotie is niet overdraagbaar. Promotie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, promoties of kortingen. Promotie kan zonder kennisgeving worden geannuleerd of gewijzigd. Alle BWR programma regels zijn van toepassing. Bezoek bestwesternrewards.com voor de volledige voorwaarden van het BWR-programma.

* Een "in aanmerking komend nachtverblijf" voor het doel van deze promotie wordt gedefinieerd als een nachtverblijf in een Best Western merkhotel in de Verenigde Staten, Canada of de Caribische eilanden, tegen een tarief dat in aanmerking komt voor het sparen van punten, met uitzondering van een nacht geboekt via een online reisbureau, een nacht geboekt via een touroperator, of een nacht geboekt bij een touroperator of een nacht geboekt tegen een speciaal kortingstarief (zie BWR-programmaregels voor meer informatie over de criteria om in aanmerking te komen op bestwesternrewards.com). In aanmerking komende overnachtingen kunnen opeenvolgend of afzonderlijk zijn en in hetzelfde Best Western hotel of in afzonderlijke hotels. In aanmerking komende overnachtingen die plaatsvinden tijdens de promotieperiode moeten voltooid zijn op of voor 4 september 2023 om mee te tellen voor de promotie.

**Rewards Leden krijgen een Gift Card uitsluitend in USD of CAD valuta. USD voor inwoners van de Verenigde Staten en de Caribische eilanden. CAD voor inwoners van Canada. Alle andere Rewards Leden ontvangen een Gift Card in USD. Elk Best Western® branded hotel is onafhankelijk eigendom en wordt beheerd. Best Western en de Best Western merken zijn dienstmerken of gedeponeerde merken van Best Western International, Inc. ©2023 Best Western International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

 

Veelgestelde vragen

De promotieaanbieding is "Verblijf 2 nachten en ontvang een $ 50 Gift Card. Limiet 2 ($ 100 Gift Card) wanneer u in aanmerking komende verblijven voltooit tussen 22 mei 2023 - 4 september 2023." Wat is een "in aanmerking komend verblijf"?
Een "in aanmerking komend verblijf" in het kader van deze promotie wordt gedefinieerd als elk verblijf van een of meer opeenvolgende nachten in hetzelfde Best Western® Hotels and Resorts hotel of waar basispunten worden toegekend; met uitzondering van een verblijf geboekt via een online reisbureau, een verblijf geboekt via een touroperator, en een verblijf geboekt tegen een speciaal gereduceerd tarief (zie BWR® programma regels voor meer informatie over de criteria om in aanmerking te komen op bestwesternrewards.com).

Hoe lang duurt het om de Gift Card te ontvangen nadat ik mijn in aanmerking komende verblijf(en) heb voltooid?
Best Western Rewards® leden die in aanmerking komen voor de promotie ontvangen de Gift Card ongeveer 1-2 weken nadat ze het in aanmerking komende verblijf hebben voltooid.

Moeten Best Western Rewards-leden geregistreerd zijn voor deze promotie om in aanmerking te komen voor de Gift Cards?
Ja. Best Western Rewards-leden moeten geregistreerd zijn voor de promotie VOOR hun eerste in aanmerking komende nacht. Best Western Rewards leden kunnen zich online registreren voor de promotie; door in te loggen op hun Best Western Rewards account profiel en zich te registreren via hun profiel, of bij de receptie van de accommodatie.

Hoeveel Gift Cards kan een Best Western Rewards lid verdienen tijdens de promotieperiode?
Best Western Rewards leden kunnen tot $ 100 Gift card verdienen tijdens de promotieperiode. De promotie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd of gewijzigd.

Tot wanneer is de Gift Card geldig?
De Gift Cards vervallen op 30 november 2023. De vervaldatum wordt vermeld op de Gift Card. Geen verlenging of vervanging mogelijk.

Kunnen alle Best Western Rewards-leden deelnemen?
Ja, alle Best Western Rewards leden komen in aanmerking voor deze promotie. Het 'in aanmerking komende verblijf' kan alleen plaatsvinden in Best Western merkhotels in Ierland, Afrika, Spanje, Portugal, Polen, Finland, Litouwen, Nederland, België, Israël, Kazachstan, Georgië of Oekraïne.

Waarom registreert Best Western niet automatisch alle bestaande Best Western Rewards-leden voor de seizoensgebonden promoties?
Door klanten te vragen om zich te registreren voor promoties raken ze betrokken bij ons Best Western Rewards programma en ons merk en weten ze zeker dat Best Western in hun reisoverwegingen voorkomt. Het helpt ons ook om de doeltreffendheid van onze promoties te meten, zodat we enkele van de rijkste aanbiedingen op de markt van vandaag kunnen blijven promoten. Wij willen dat u een keuze hebt.

Menu

 Nederlands ( BE )
Menu