Begin uw belonende reis: Verdien 5.000 Bonuspunten op alle verblijven van 2 nachten

 

Registreer NU en maak u klaar voor een onvergetelijke reis! Verdubbel het verblijf, verdubbel de beloningen. Best Western Rewards® leden die verblijven in een van de deelnemende Best Western® Hotels & Resorts in Ierland, Afrika, Spanje, Israël, Kazachstan, Georgië, Oekraïne, Polen, Finland, Portugal, Nederland, België of Litouwen tussen 18 september en 20 november 2023, kunnen maar liefst 5.000 bonuspunten verdienen op al hun verblijven van 2 nachten (limiet van 4 verblijven/20.000 bonuspunten).

Registreer NU en stap in een wereld waar uw reis net zo bijzonder is als uw bestemming.

  • Houd er rekening mee dat het BWR-lid zich moet aanmelden op zijn account en moet registreren naar welk land hij reist om de promotie op zijn gekozen verblijf te verkrijgen.
  • Het duurt 7-10 werkdagen na het in aanmerking komende verblijf voordat de promotiepunten op uw Best Western Rewards-account zijn bijgeschreven. Met bonuspunten verdient u sneller gratis nachten.

 

Thank you for registering!

Start saving by booking online now!

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

Bent u al lid?

log-in

Registreer u om gebruik te maken van deze aanbieding
Error - Member Not Found
Member is not eligible for promo.
Registreer nu
or

Nog geen lid?

Word nu lid

Word GRATIS van Best Western Rewards en u wordt automatisch geregistreerd voor deze exclusieve aanbieding. 

Word nu lid

BEGIN UW BELONENDE REIS: VERDIEN 5.000 BONUSPUNTEN OP ALLE VERBLIJVEN VAN 2 NACHTEN

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

 

Algemene Voorwaarden

Best Western Rewards® ("BWR") leden ("Rewards Member(s)") (a) die zich registreren voor deze promotie op bestwestern.com/rewardsrushintl of zoals anders toegestaan (bijv, (b) zullen 5.000 BWR bonuspunten ("Bonuspunten") verdienen voor elke twee (2) in aanmerking komende overnachtingen* in een Best Western hotel in Ierland, Afrika, Spanje, Israël, Kazachstan, Georgië, Oekraïne, Polen, Finland, Portugal, Nederland, België of Litouwen, tussen 18 september 2023 en 20 november 2023 ("Promotieperiode"). Een Rewards Lid kan maximaal vier (4) keer 5.000 Bonuspunten verdienen tijdens de Promotieperiode. Het totaal aantal Bonuspunten toegekend voor deze promotie kan niet meer bedragen dan 20.000 Bonuspunten per Rewards lid.

Promotieregistratie en BWR-inschrijving/lidmaatschap is vereist voorafgaand aan de eerste in aanmerking komende nacht. In aanmerking komende nachten die zijn voltooid voorafgaand aan de promotieregistratie en BWR-inschrijving/lidmaatschap tellen niet mee voor het voldoen aan de promotievereisten. BWR-inschrijving kan worden voltooid door bestwesternrewards.nl te bezoeken.

Er zijn geen verlengingen, vervangingen beschikbaar. Promotie is niet overdraagbaar.  Promotie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, promoties of kortingen.  Promotie kan zonder kennisgeving geannuleerd of gewijzigd worden. Alle BWR-programmaregels zijn van toepassing. Bezoek bestwesternrewards.nl voor de volledige voorwaarden van het BWR-programma. Het duurt 2 weken na het in aanmerking komende verblijf voordat de Bonuspunten zijn geplaatst.

* Een "in aanmerking komende nacht" in het kader van deze promotie wordt gedefinieerd als een verblijf van ten minste één nacht in een Best Western hotel in Ierland, Afrika, Spanje, Israël, Kazachstan, Georgië, Oekraïne, Polen, Finland, Portugal, Nederland, België of Litouwen, tegen een tarief dat in aanmerking komt voor het verdienen van BWR-basispunten, met uitzondering van nachten voor een verblijf dat geboekt is via een online reisbureau, geboekt is via een touroperator of geboekt is tegen een speciaal gereduceerd tarief (zie de BWR-programmaregels voor meer informatie over de criteria om in aanmerking te komen). In aanmerking komende overnachtingen die plaatsvinden tijdens de Promotieperiode moeten voltooid zijn op of voor 20 november 2023 om mee te tellen voor de promotie.

Elk Best Western® hotel is eigendom van en wordt onafhankelijk beheerd. Best Western en de Best Western-merken zijn servicemerken of gedeponeerde merken van Best Western International, Inc. ©2023 Best Western International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Menu

 Nederlands ( BE )
Menu