Promotie : Stay More, Get More!

Ontvang tot wel €60 aan Best Western-cadeaukaarten!

€10 na het 1e verblijf, €20 na het 2e verblijf, €30 na het 3e verblijf.

Nieuwe en bestaande Best Western Rewards-leden die zich registreren voor deze promotie ontvangen een €10 Best Western-cadeaukaart om te gebruiken voor een toekomstig verblijf. Leden die een tweede keer blijven, verdienen een extra €20 cadeaukaart en leden die een derde verblijf voltooien, verdienen een extra cadeaukaart van €30 voor een totaal van €60 aan Best Western-cadeaukaarten.

Om deze promotionele cadeaukaarten te ontvangen, moeten gasten hun verblijf(en) voltooien tussen 2 december 2019 en 2 februari 2020 in een Best Western-hotelmerk. De Best Western-cadeaukaart(en) die zij van deze promotie ontvangen, kunnen worden gebruikt voor toekomstige verblijven in elk Best Western-hotelmerk wereldwijd.

U kunt eenvoudig meedoen door hieronder uw e-mailadres of Rewards nummer van uw bestaande Rewards account in te vullen. Nog geen Rewards account? Dan kunt u zich GRATIS aanmelden.

Bekijk de volledige Algemene Voorwaarden hieronder!

 

Thank you for registering!

Start saving by booking online now!

Bent u al lid?

Error - Member Not Found

Nog geen lid?

Word GRATIS van Best Western Rewards en u wordt automatisch geregistreerd voor deze exclusieve aanbieding. 

Word nu lid

Algemene Voorwaarden - Promotie: Winterpromotie 2019

Best Western Rewards® Winterpromotie 2019 (“Promotie”)

Leden**** van het Best Western Rewards®-programma (“BWR®”) (“Lid”/”Leden”) die: (a) zich voor de Promotie aanmelden (www.bestwestern.nl/rewardsrushwww.bestwestern.be/rewardsrush of www.bestwestern.com/rewardsrush4 of als anderszins toegestaan (bijvoorbeeld bij de receptie van ieder hotel van Best Western® Hotels & Resorts)); en (b) een gekwalificeerd verblijf* voltooien tussen 2 december 2019 en 2 februari 2020 (“Promotieperiode”) bij een Best Western® hotel wereldwijd***, en (c) een geldig e-mailadres hebben dat wordt vermeld in het accountprofiel van het Lid op het moment van registratie voor de Promotie, kan tot drie promotionele Best Western Travel Cards® verdienen ('Cadeaukaarten').

Leden verdienen één (1) 10 USD/CAD/EUR/GBP ** cadeaukaart na voltooiing van het eerste in aanmerking komende verblijf, één (1) 20 USD/CAD/EUR/GBP ** cadeaukaart na voltooiing van de tweede in aanmerking komend verblijf en één (1) 30 USD/CAD/EUR/GBP ** cadeaukaart na voltooiing van het derde in aanmerking komende verblijf. Er is een limiet van drie (3) cadeaukaarten per Lid tijdens de Promotieperiode van in totaal 60 USD/CAD/EUR/GBP **. De cadeaukaart(en) worden uitgegeven in de valuta die wordt gebruikt in het land van de woonplaats van het lid, zoals aangegeven in het accountprofiel van het lid, indien beschikbaar **. De cadeaukaart(en) worden als een virtuele cadeaukaart per e-mail verzonden naar het e-mailadres van het lid dat is geregistreerd in hun Best Western Rewards-profiel. De cadeaukaart(en) kunnen niet worden gebruikt om te betalen voor het eerste in aanmerking komende verblijf, gedurende welke het Lid in aanmerking kwam om de cadeaukaart te ontvangen op grond van deze Promotie. De Gift Card (s) kunnen worden gebruikt voor een volgend verblijf nadat de cadeaukaart(en) is ontvangen.

Promotie-registratie en Best Western Rewards-inschrijving / lidmaatschap vereist voorafgaand aan het eerste in aanmerking komende verblijf dat op de Promotie is toegepast. In aanmerking komende verblijven die zijn voltooid vóór registratie van de Promotie en inschrijving / lidmaatschap van Best Western Rewards tellen niet mee voor het voldoen aan de vereisten van de Promotie. Best Western Rewards-inschrijving kan worden voltooid via deze website (of via www.bestwestern.com). De cadeaukaart(en) vervalt 120 dagen na de datum van uitgifte. De vervaldatum wordt vermeld op de cadeaukaart.

Deze Promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, promoties of kortingen. Verlenging, omwisseling of vervanging is niet mogelijk. De Promotie is niet overdraagbaar. De Promotie kan zonder bericht beëindigd of gewijzigd worden. 

Het duurt ongeveer 1-2 weken na voltooiing van het / de in aanmerking komende verblijf(en) om de cadeaukaart(en) te ontvangen. De cadeaukaart(en) worden elektronisch verzonden naar het e-mailadres van het Lid (ongeacht of het Lid zich heeft afgemeld voor Best Western-communicatie).De cadeaukaart(en) worden niet verzonden via e-mail of op een andere manier dan naar het e-mailadres van het lid zoals geregistreerd in het accountprofiel van het lid. Alle BWR programmavoorwaarden zijn van toepassing. Ga naar bestwesternrewards.nl of bestwesternrewards.be voor alle programmavoorwaarden. 

BWR  Leden die vragen hebben, kunnen contact opnemen met de BWR ledenservice in Milaan via 0800 022 14 55 (vanuit Nederland) en 0800 16 776 (vanuit België) of via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..   

*Onder een “gekwalificeerd verblijf” voor deze Promotie wordt verstaan: ieder verblijf van een of meer opeenvolgende nachten bij hetzelfde Best Western® hotel, een tarief die in aanmerking komt om BWR punten of airline miles te verdienen, met uitzondering van een verblijf geboekt via een online reisbureau, een verblijf geboekt via een reisorganisatie of een verblijf geboekt met een speciale korting (zie de regels van het BWR-programma voor meer informatie over criteria voor een gekwalificeerd verblijf). Diverse malen in- en uitchecken op dezelfde locatie met minder dan 24 uur tussen het uitchecken en het inchecken telt als één gekwalificeerd verblijf. Voor Gekwalificeerde verblijven die gedurende de Promotieperiode plaatsvinden dient u voor 3 februari 2020 in te checken om mee te tellen voor de Promotie. Gekwalificeerde verblijven die plaatsvinden tijdens de Promotieperiode maar waarbij wordt uitgecheckt op een datum die het einde van de Promotieperiode overlapt, tellen mee voor de Promotie.

Elk hotel onder het merk Best Western® is in zelfstandig bezit en beheer. Best Western en de merken van Best Western zijn dienstmerken of geregistreerde dienstmerken van Best Western International, Inc. © 2019 Best Western International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Menu [NL-BE]

 Nederlands ( BE )
Menu